Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αράκυνθου Ματαράγκας, γνωστοποίησε την παραίτησή της (μετά από την Γ.Σ. του συλλόγου που έγινε την Δευτέρα 26 /7), και στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ορισθεί ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Την Δευτέρα 26 07 2021 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ΓΣ της ομάδας.
Όπως συμβαίνει τα τελευταία 3 χρόνια πάλι ήμασταν μόνοι μας. Τα τελευταία χρόνια μας ασκήθηκε έντονη κριτική για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Δείξαμε σεβασμό και προσπαθήσαμε να γίνουμε καλύτεροι. Ακόμα μια φορά όμως αποδείχθηκε ότι πολλοί μιλάνε και κρίνουν απο το πόστο που τους αρμόζει δηλαδή λόγια και έργα του καφενείου.
Σήμερα στο συμβούλιο που κάλεσε ο πρόεδρος της ομάδας συζητήθηκαν θέματα που εκκρεμούσαν και αφορούσαν την ομάδα έως και σήμερα.
Στο τέλος ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σαλάππας υπέβαλε την παραίτησή του και ακολούθησε η παραίτηση όλου του ΔΣ της ομάδας.
Όπως προκύπτει σύμφωνα με το καταστατικό για νέο ΔΣ θα πρέπει να υπάρξει υποψηφιότητα και να ορισθεί ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε απο το πρώην συμβούλιο.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι κριτές του καφενείου θα σηκωθούν επιτέλους από την καρέκλα και θα κάνουν πράξη αυτά που τόσο καιρό έλεγαν και αυτά που εμείς δεν κάναμε.
Την ανακοίνωση υπογράφει όλο το ΔΣ