Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου προκειμένου να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μέχρι να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται καθημερινά με προπονητή της πρώτης ομάδας σε ξεχωριστή ώρα από το υπόλοιπο γκρουπ, ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τρεις… μνηστήρες για τον Ουάρντα.

Για την περίπτωση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οΑτρόμητος, ο Βόλος και ο Παναιτωλικός, που γνωρίζουν πολύ καλά τον 27χρονο άσο, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και των τριών ομάδων.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου βρίσκονται σε συζητήσεις και με τις τρεις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ουάρντα, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Αιγύπτιο και πιο συγκεκριμένα από την Τουρκία.

Οι επαφές των επιτελών του ΠΑΟΚ για τον Ουάρντα συνεχίζονται, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συζητούν με Ατρόμητο, Βόλο και Παναιτωλικό με την προοπτική ότι ο παίκτης εφόσον συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο που θα συμφωνήσει.