Η Γενική Συνέλευση της Superleague οδηγήθηκε τεχνηέντως σε αναβολή, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ να απουσιάζουν, προκειμένου να αλλάξει το καταστατικό αναφορικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.

Με την απουσία των πέντε δεν μπορούσε να εγκριθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος στη προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού, που ορίστηκε εκ νέου για την προσεχή Πέμπτη (5/8).

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν εξασφαλισμένη τηλεοπτική «στέγη» για τη νέα σεζόν, στη Nova ο Ολυμπιακός και ο Άρης και στην COSMOTE TV ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ.

Η στάση των τριών μεγάλων της Αθήνας προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ, που αναζητώντας ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν ξεκάθαρα υπέρ μιας κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, που θα έφερνε περισσότερα έσοδα στους «μικρομεσαίους».

H ανακοίνωση της λίγκας:
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Υποδομής Super League Κ15, αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στη Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.