Νέα τηλεοπτική στέγη για τρεις ομάδες της Super League και συγκεκριμένα τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ καθώς ήρθαν σε συμφωνία με την Cosmote TV.

Έδωσαν τα χέρια η Cosmote TV με τις ΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ και ΟΦΗ όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων τους για τη σεζόν 2021-22.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη σημερινή ενημέρωση των αναλυτών για τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου.

Πρόκειται για τις πρώτες συμφωνίες που ανακοινώνει ο όμιλος, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και για τις υπόλοιπες ομάδες της Super Leagueπου δεν έχουν ήδη κλείσει κάποια συμφωνία μετάδοσης για τη φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η προσπάθεια για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Super League έπεσε στο κενό. Έτσι οι ομάδες για άλλη μια χρονιά προχωρούν σε μονομερείς συμφωνίες για τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων τους.

Η Cosmote TV απουσίαζε από το ελληνικό πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο νωρίτερα φέτος ο κ. Τσαμάζ είχε προαναγγείλει τη διεκδίκηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League.

Με τους αγώνες της Super League η Cosmote TV επεκτείνει το αθλητικού «πακέτο» που προσφέρει στους συνδρομητές της και το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει του αγώνες του Champions League μέχρι το 2025.