Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναγρινιακός γνωστοποίησε την είσοδο δυο νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Επίσης ανακοίνωσε και το ξεκίνημα των προπονήσεων για την νέα  σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Η ομάδα του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες “μεταγραφές” της.

Καλωσορίζουμε στο διοικητικό σχήμα και στην οικογένεια του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ τους κ.κ Περικλή Γερμανό και Γιώργο Παπανίκο.

Ο Περικλής Γερμανός, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ του Α.Ο Αγρινίου με πετυχημένη θητεία, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως φαρμακοποιός, ενώ ο Γιώργος Παπανικος που σε μικρή ηλικία αγωνιζόνταν ερασιτεχνικά σε ομάδες της πόλης μας, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αντιπρόσωπος σκαφών.

Κοινό στοιχείο και των δύο μελών μας η αγάπη τους και το μεράκι τους για τον αθλητισμό. Ευχόμαστε στους κ.κ Γερμανό και Παπανικο καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Επίσης η ομάδα μας ανακοινώνει την πρώτη της προπόνηση για τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου με σκοπό να ξεκινήσει ένα ακόμη όμορφο ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας και να αντιπροσωπεύσει επάξια την πόλη του Αγρινίου στα γήπεδα αυτής, με την ευχή να ανταμώσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά, με υγεία και χαμόγελα μακριά από άδεια γήπεδα.

Με τιμή

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ