Ο προπονητής του Ηρακλή Αστακού Γιάννης Λιάκας με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη αποχώρησή του από τον σύλλογο του Αστακού. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκε τα 3 τελευταία χρόνια που ήταν στον Ηρακλή , και ευχήθηκε στον σύλλογο  καλή επιτυχία για το  μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα του Ηρακλή Αστακού και να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των τριών τελευταίων αγωνιστικών ετών, με τις οποίες συνεργάστηκα ως προπονητής.
Θέλω να πω ένα θερμό και ειλικρινές ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, για τους οποίους η αγάπη και η εκτίμηση, εντός και εκτός γηπέδου, θα διακρίνει πάντα τη σχέση μας.
Εύχομαι στον καθένα να έχει μια καλή προσωπική πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής του και στην ομάδα του Ηρακλή Αστακού να συνεχίσει την εξέλιξή της παίζοντας στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, όπως της αξίζει.
Είναι κοινό μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια με τις αντίξοες συνθήκες και την αβεβαιότητα που υπάρχει, λόγω της πανδημίας, οι διοικήσεις όλων των ομάδων προσπαθούν ιδιαίτερα και ματώνουν οικονομικά στηριζόμενες κατά κύριο λόγο στο μεράκι και την αγάπη των παραγόντων για το ποδόσφαιρο και δεν είναι απλό κάθε χρόνο να ξεκινάνε από μια ακόμα πιο δύσκολη αφετηρία.
Καλή συνέχεια σε όλους πάνω απ’ όλα με υγεία.

Γιάννης Λιάκας