Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε στο Emileon τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό που δεν ανέδειξε νικητή (0-0). Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο, αλλά γκολ δεν μπήκε.

Έτσι έπαιξαν:

Ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε με τον Ροντρίγκες κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Λούι, Μαλής, Κορνέλιους και Περέιρα. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Τσιγγάρας και Φλόρες, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ήταν οι Μεντόζα και Ντίας, ενώ ο Ντουάρτε κινήθηκε πίσω από τον Βέργο.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα γκολκίπερ ήταν ο Λοντίγκιν. Δεξιός μπακ ο Σάλιακας, αριστερός ο Πίρσμαν και στόπερ οι Εραμούσπε – Παντελάκης. Αμυντικοί χαφ έπαιξαν οι Λιάσος και Ντομίνγκες, Τριάδης και Μορέιρα ήταν οι εξτρέμ και ο Περέα κινούνταν κοντά στον Σνάιντερ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Μαλής, Κορνέλιους, Μεντόσα, Βέργος, Ντίαζ, Φλόρες, Ντουάρτε, Περέιρα, Λούι, Τσιγγάρας.

Έπαιξαν και οι: Βργκοτς, Μελίσσας, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Μπελεβώνης, Φυτόπουλος, Χουχούμης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Τριάδης Π, Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε, Σνάιντερ, Μορέιρα, Πίρσμαν, Λιάσος, Περέα.

Έπαιξαν και οι: Κάργας, Σιόντης, Σούλης, Λώλης, Γκαντάρφσκι, Οικονομόπουλος, Γροσδάνης, Μίνα, Καραγιάννης