Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League δεν ψηφίστηκε ούτε στη σημερινή Γ.Σ. και έτσι η έναρξη του πρωταθλήματος είναι στον… αέρα.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League δεν πέρασε ούτε στη σημερινή γενική συνέλευση και πλέον το περιθώριο στενεύει επικίνδυνα ενόψει της πρεμιέρας, που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου.

Οι ψήφοι στη σημερινή ψηφοφορία ήταν 7-7, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Ατρόμητο να ψηφίζουν «ναι» και τους Απόλλωνα, Αστέρα, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ να καταψηφίζουν.

Για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη θα χρειαστεί να πουν «ναι»  τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή 11 ομάδες. Σήμερα (9/8), πάντως, χρειάζονταν οκτώ ομάδες για να εγκριθεί πλειοψηφικά η προκήρυξη.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».