Δυσάρεστες εξελίξεις προκύπτουν στον Απόλλωνα Σμύρνης, που στην τελική ευθεία της έναρξης του πρωταθλήματος, ειδικά εφόσον η σέντρα της Σούπερ Λίγκας 1 γίνει 21-22 Αυγούστου, κινδυνεύει να μείνει χωρίς γήπεδο!

Ο χλοοτάπητας της Ριζούπολης καταστράφηκε, καθώς ο χλοοτάπητας κάηκε από τον τελευταίο καύσωνα και πλέον η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ούτε λίγο ούτε πολύ είναι υποχρεωμένη να ψάχνει για έδρα…

Χαρακτηριστικό των ραγδαίων και αρνητικών εξελίξεων είναι ότι μόλις την Παρασκευή (13/8) αναγκαστικά άλλαξε και η έδρα του φιλικού με τον Παναιτωλικό. Έτσι λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο «Γ. Καμάρας» το ματς προετοιμασίας των δύο ομάδων το Σάββατο (14/8) στις 19.00 αποφασίσθηκε να φιλοξενηθεί τελικά στο γήπεδο του Αγρινίου αντί της Ριζούπολης, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, κλείστηκε άμεσα συνάντηση μεταξύ «κυανόλευκης» ΠΑΕ και Ερασιτέχνη προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της μεταξύ τους σύμβασης. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη 5ετής συμφωνία ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν 2021-22, οπότε μοιραία ο χλοοτάπητας της Ριζούπολης θα ανακατασκευαστεί μόνο εφόσον συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αντιθέτως, αν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης δεν τα βρουν, το γήπεδο δεν θα φτιαχτεί με συνέπεια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να μεταναστεύσει σε άλλη έδρα. Και μπορεί να πριν από λίγο καιρό να θεωρείτο ως πιθανή λύση η Νέα Σμύρνη, ωστόσο, αν ο Πανιώνιος τελικά παίξει στη Σούπερ Λίγκα 2, τότε ενδεχομένως τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν αρνητικά…