Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Εμιλέον ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 73΄.

Μετά από κόρνερ του Ντουάρτε, ο Ντίας έγινε κάτοχος της μπάλας προσπάθησε να κάνει το σουτ, και μετά από κόντρα,  ο Μαλής με κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

 

Ο Απόλλων είχε σουτ στο δοκάρι από τον Σλίβκα, κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου

Λίγο πριν το ξεκίνημα  της Σούπερ Λίγκας  ο Παναιτωλικός έδειξε θετικά στοιχεία, γεγονός που ικανοποιεί τους φίλους της ομάδας..

Έτσι ξεκίνησαν Αναστασίου και Πετράκης

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναιτωλικό με σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Ροντρίγκες ήταν στην εστία, Βργκοτς και Κορνέλιους οι δύο στόπερ, ο Χουχούμης στο αριστερό και ο Λούι στο δεξί άκρο της άμυνας. Φλόρες και Τσιγγάρας οι δύο κεντρικοί μέσοι με τον Ντίας σε ελεύθερο ρόλο, τους Μπαρμπόσα και Μεντόσα στα άκρα και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης. Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Γιάννης Πετράκης στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βέρχουλστ ξεκίνησε κάτω από την εστία, Τουτουαρίμα, Ράιλι, Λισγάρας και Μπαξεβανίδης από τα αριστερά προς τα δεξιά της αμυντικής γραμμής, Φατιόν, Σλίβκα και Κάστρο οι τρεις κεντρικοί μέσοι, Παμλίδης και Τσιλούλης στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ντάουντα.

Οι  συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου)

Ροντρίγκες, Βργκοτς, Κορνέλιους, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Ντίας, Φλόρες, Καρέλης, Λούι, Χουχούμης, Τσιγγάρας

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Μαλής, Μόρσει, Ντουάρτε , Βέργος, Περέιρα

 

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης)

Βερχουλστ, Ράιλι, Μπαξεβανίδης, Παμλίδης, Κάστρο, Σλίβκα, Τουτουαρίμα, Τσιλούλης, Ντάουντα, Λισγάρας, Φατιόν