Μπορεί να έχει απομείνει λίγος χρόνος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας  όμως στον Παναιτωλικό φαίνεται ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα έχουν ανοιχτά θέματα , καθώς υπάρχουν κάποια ορισμένα κενά στο ρόστερ της ομάδας τα οποία θα πρέπει απαραίτητος να καλυφθούν.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού βρίσκονται σε αναζήτηση  ακόμη τριών ποδοσφαιριστών, με τους δυο από αυτούς να θεωρούνται ως υπεραπαραίτητη. Ο σέντερ-φορ , που έχει ζητήσει ευθύς εξαρχής ο Γιάννης Αναστασίου , προκειμένου να καλυφτεί αυτή η θέση, καθώς και ο κεντρικός χαφ που θα χρειαστεί να “δέσει” με τον Φλόρες αναζητούνται από την πρώτη στιγμή και θα εξακολουθήσουν να απασχολούν τους Αγρινιώτες ως την τελευταία στιγμή.

Στα χέρια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί εκείνη η οποία και τον Αναστασίου θα ικανοποιεί ως προς τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά αλλά και θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές  δυνατότητες της ΠΑΕ.

Επίσης αναζητείται και δεξί μπακ, για να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Γιώργος Λιάβας, αλλά πάντα σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έρχεται σύντομα στο Αγρίνιο….