Νέος γύρος φιλικών το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ουδείς έπεσε από τα σύννεφα, διαβάζοντας οτι οριστικά και αμετάκλητα, δεν ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League. Την ώρα που όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν αρχίσει. Αλλά είπαμε, τι σχέση έχουμε εμείς με τα κορυφαία. Από τους κεντρικούς εκείνα, από τα… στενά η Super League! Μοιραία και δεν θα συναντηθούν ποτέ.

Φάνηκε άλλωστε και από τις ευρωπαϊκές «σφαλιάρες»! Γιατί, καλή η καζούρα, αλλά τα ποδοσφαιρικά «χωριά» στην Ευρώπη είναι στην Ελλάδα!

Προκήρυξη δεν ψηφίστηκε, κεντρική διαχείριση επίσης όχι, οπότε φιλικά και Άγιος ο Θεός! Νέα Γ.Σ. την Πέμπτη που και πάλι τζίφος και μετά άλλες τρεις την άλλη εβδομάδα. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή. Αν δεν βγει λευκός καπνός τη προσεχή Δευτέρα (23/8), ότι κι αν γίνει στις επόμενες δύο, πρωτάθλημα δεν θα έχει ούτε το επόμενο ΣουΚου.

Ο ΚΑΠ θέλει 96 ώρες, τέσσερις μέρες πριν να γνωρίζουν οι ομάδες το πρόγραμμα. Τι σημαίνει αυτό; Οτι αν και τη Δευτέρα δεν τα βρουν -που δεν θα τα βρουν- οι στεγασμένοι τηλεοπτικά (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα) με τους «άστεγους» (ΠΑΟΚ, Λαμία, Βόλος, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός), τότε στην καλύτερη, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τα… πρωτοβρόχια.

Στις 11-12 Σεπτέμβρη, αφού την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή (στα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει) λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Μπορεί στα των επισήμων να είμαστε λίγο πίσω, αλλά από προετοιμασίες, δεν βλέπουμε κανέναν! Θα υπάρξουν ομάδες που θα συμπληρώσουν τρίμηνο!