Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8). Κι αυτό καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Nova προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί οι εντός έδρας αγώνες του για τη σεζόν 2021-22.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής οι ομάδες με τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι επτά και συγκεκριμένα είναι οι: Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα στη Nova, ενώ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ είναι στην Cosmote TV. Πλέον όπως προκύπτει και οι Αρκάδες αποκτούν τηλεοπτική στέγη.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Τρίπολης μαζί με τους Παναιτωλικό, Βόλο, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικό είχαν δεχθεί πρόταση από την Cosmote TV ύψους περίπου 1.3 εκατ ευρώ το χρόνο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» μόνος του.

Με δεδομένο ότι ο Αστέρας τα βρήκε με τη Nova, εξοικονομείται πλέον μπάτζετ για την Cosmote ΤV ώστε η προσφορά στις εναπομείνασες ομάδες να ανέβει στο 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, αντί των αρχικών 1,3 εκατ. ευρώ.

Έτσι όταν οι πέντε ομάδες που έχουν συμφωνήσει με την Cosmote ΤV προφορικά υπογράψουν το συμβόλαιό τους, θα αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και τη συμφωνία Αστέρα – Nova. Συνεπώς τη Δευτέρα θα έχουμε την υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος!

Τέλος να αναφέρουμε ότι το αν ο ΠΑΟΚ βρει ως τότε τηλεοπτική στέγη δεν επηρεάζει τη σέντρα της Super League, kau;vw στην ψηφοφορία απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα.