Η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22 δεν υπογράφηκε ούτε στη σημερινή Γενική Συνέλευση, όπως ήταν το αναμενόμενο. Και πλέον τα φώτα στρέφονται σε αυτή της Δευτέρας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα και να πάμε σε σέντρα νωρίτερα από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ώστε να γλιτώσει η Λίγκα το… φιάσκο.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πια πως έχει πιθανότητες να συμβεί. Και οι ομάδες να μπουν στο γήπεδο για την πρώτη αγωνιστική το διήμερο 28-29 Αυγούστου. Στις σημερινές συζητήσεις υπήρξε αλλαγή κλίματος από αρκετούς όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τη Δευτέρα να προκύψει συμφωνία.

Συγκεκριμένα, έχει αρχίσει να… αχνοφαίνεται η πιθανότητα να βρεθεί λύση όσον αφορά τις «άστεγες» τηλεοπτικά ΠΑΕ (Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός) και μέσα στις επόμενες μέρες να φτάσουν σε deal με τηλεοπτικούς παρόχους, ώστε τη Δευτέρα να υπογράψουν την προκήρυξη.

Όσον αφορά το δεύτερο πολύ σημαντικό ζήτημα από το οποίο προκύπτει διαφωνία, αφού της υποχρεωτικής κεντρικής διαχείρισης από την επόμενη σεζόν, κάποιες από τις ομάδες που διαφωνούσαν άρχισαν να είναι υπέρ του συγκεκριμένου πλάνου, πλην όμως για το 2023. Όπως η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ. Και λένε για το 2023 διότι ήδη έχουν διετές συμβόλαιο με την Cosmote TV.