Μπορεί να προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Παναιτωλικός αναδείχτηκε νικητής με 2-1 στη Λεωφόρο

Οι Αγρινιώτες είναι μία ομάδα που μπαίνει στο πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Πολλοί θεωρούν πως θα δυσκολευτεί αρκετά. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δείχνει άλλον αέρα και μία ψυχολογική ώθηση εν όψει των επίσημων αγώνων

Καλύτερα ξεκίνησε στο ματς ο Παναθηναϊκός με τους Μπουζούκη στο 6′ και Καμπετσή στο 14′ να έχουν τις πρώτες ευκαιρίες του ματς. Στο 39′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη από μαρκάρισμα του Λούι στον Μαουρίσιο. Ωστόσο, ο Φλόρες στο 43′ ισοφάρισε με κεφαλιά από κόρνερ του Ντίας.

Στο  δεύτερο ημίχρονο με το ξεκίνημά του ο Παναιτωλικός είχε μία διπλή ευκαιρία με τους Καρέλη και Τσιγγάρα μετά από λάθος του Διούδη. Ωστόσο, το διόρθωσε με τις επεμβάσεις του. Στο 75′ ο Καρλίτος είχε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ, ενώ στο 83′ με πέναλτι ο Μπαρμπόσα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο συγκεκριμένο φιλικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73′ Σάρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77′ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62′ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67′ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46′ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (62′ Καρλίτος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Μάλης (76′ Βργκοτς), Κορνέλιους, Χουχούμης (85′ Περέιρα), Τσιγγάρας, Φλόρες (85′ Μπελεβώνης), Μεντόσα, Ντουάρτε (73′ Μόρσεϊ), Ντίας, Καρέλης (76′ Βέργος).