Στροφή 180ο έκανε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία παραμονή του φιλικού με τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ότι τελικά θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους. Έτσι το “Ζωσιμάδες” θα φιλοξενήσει και πάλι κόσμο μετά από 537 μέρες “σιγής”! Τελευταίο παιχνίδι για τους “κυανόλευκους” με φιλάθλους ήταν στις 8 Μαρτίου του 2020 με αντίπαλο την Κασσιόπη (4-1) για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η είσοδος θα γίνεται μόνο από τη θύρα 4 της μεγάλης σκεπαστής. Το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ και η προμήθειά του θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, αφού δεν θα ανοίξουν εκδοτήρια έξω από το γήπεδο.

Όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη κάρτα διαρκείας, θα εισέρχονται δωρεάν.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες.

Η ανακοίνωση και οι απαραίτητες πληροφορίες για την είσοδο στο γήπεδο:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη διάθεση εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”, το Σάββατο 28/08 στις 18.30.

Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι από τη ΘΥΡΑ 4 μόνο, με τιμή εισιτηρίου 15€ και το παιδικό 5€.

Η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τονίζεται ότι, λόγω της ΚΥΑ που ρυθμίζει τα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων. Ως εκ τούτου τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το viva.gr εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Facebook
Twitter