Με ανακοίνωση του ο Άρης Αιτωλικού γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με 3 ποδοσφαιριστές του συλλόγου: Τον Καβαλιέρη, τον Φράγκο, και τον Καρέτσο

Αναλυτικά:

Για τον Νίκο Καβαλιέρη

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Καβαλιέρη.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως και πολλοί σύλλογοι εν Ελλάδι λόγω του COVID 19, o Αιτωλικιώτης αθλητής δέχτηκε να βάλει “πλάτη” και να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του απ’οπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, για να μπορέσει ο ιστορικός σύλλογος να βρεθεί ξανά στο δρόμο των επιτυχιών και στη θέση που του αρμόζει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου.
Η Διοίκηση του Συλλόγου μας τον ευχαριστεί και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Για Λάζαρο Φράγκο και Νίκο Καρέτσο.
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις επεκτάσεις των συνεργασιών με τους, Λάζαρο Φράγκο και Νίκο Καρέτσο.
Οι δύο έμπειροι Αιτωλικιώτες ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογό μας και στα “δύσκολα”, βάζοντας το δικό τους “λιθαράκι” στην ανασυγκρότηση και καθιέρωσή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου.
Η Διοίκηση του Συλλόγου μας τους ευχαριστεί και τους εύχεται υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Υ.Γ. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν :
α) Η ολοκλήρωση της στελέχωσης του προπονητικού επιτελείου.
β) Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.
γ) Καθώς και άλλες ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών που ο σύλλογό μας βρίσκεται σε συζητήσεις.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ