Η Αναγέννηση Στάνου  συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας που θα ξεκινήσει περίπου σε ένα μήνα (9 Οκτωβρίου), με τον προπονητή του συλλόγου Τάσο Σπαή να προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και να μοντάρει τιην ομάδα , δίνοντας  φιλικά παιχνίδια, όπως όλες οι ομάδες της κατηγορίας.

Πριν από λίγες ημέρες η Αναγέννηση Στάνου επικράτησε της ΑΕ Αγίου Δημητρίου με 3-1 foto (2 γκολ πέτυχε ο Π. Τσιούνης, ενώ επίσης σκόραρε και ο Αγγέλης), σε μάτς που έγινε στο γήπεδο «Ζαχαράκης».

Στα υπόλοιπα φιλικά που έδωσε η Αναγέννηση Στάνου , νίκησε τον Άρη Λεπενούς με 3-0 (Τσουγρής (2), Αγγέλης ), σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Κυψέλης., ενώ σε αγώνα που έγινε στην Βόνιτσα ηττήθηκε με 2-0 από τον Αμβρακικό Βόνιτσας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Επόμενο φιλικό για την Αναγέννηση Στάνου είναι με τον ΑΟ Ρηγανά την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Δοκιμίου, ενώ γίνονται προσπάθειες για ακόμη 2-3 φιλικά ματς μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος