Αναλυτικά:

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα συνδιοργανώσει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος το 3ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”.
Η Μαργαρίτα Σαπλαούρα, κόρη του πρώην προέδρου και νυν ταμία της ομάδας μας Νεκτάριου Σαπλαούρα και η πιο αγαπημένη φίλαθλος του Α.Ο.Α., έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2018 σε ηλικία 14 ετών μετά από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο και από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι του Α.Ο.Α. είχαμε τονίσει πως η διοργάνωση του τουρνουά στη μνήμη της θα γίνει θεσμός. Σε αυτή την πορεία συνεχίζουμε και φέτος διοργανώνοντας το 3ο τουρνουά με τη συμμετοχή της ομάδας μας, του Αίολου Αγυιάς, του Ioannina B.C. και της Αχαγιάς ’82.
Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, των οποίων η τιμή είναι στα 3 ευρώ, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Η ΦΛΟΓΑ”, που στηρίζει οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα υγείας.
Η φετινή διοργάνωση θα είναι λίγο διαφορετική λόγω της πανδημίας και φυσικά θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γυμναστήρια. Συγκεκριμένα τα εισιτήρια θα καλύπτουν το 60% της χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τα οποία θα επιβεβαιώνονται με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών.
Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι το εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:30 Τελετή έναρξης – Παρουσίαση ομάδων
17:00 ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ A.O. – ΙΟΑΝΝΙΝΑ B.C.
19:30 Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΧΑΓΙΑ ’82
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
17:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
21:00 Τελετή λήξης – Απονομές.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ