Αρχική Παναιτωλικός Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιπής ο Τσακαλίδης στο Αγρίνιο (vid)

Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιπής ο Τσακαλίδης στο Αγρίνιο (vid)

Θέλει πολλή δουλειά για να σταθεί στη Super League 1 o Αλέξανδρος Τσακαλίδης. Σωστά πάντως δεν καταλόγισε πέναλτι στο χέρι του Μαλή.

Το’ χασε στο πειθαρχικό ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης στο Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης. Δεν απέβαλε τον Ατιένθα στις καθυστερήσεις, εκνευρίζοντας τους ανθρώπους του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο. Κανένα πέναλτι στο χέρι του Μαλή.

Έχει το ελαφρυντικό της πρώτης… κρυάδας, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλίτσα ο Τσακαλίδης. Yπήρχαν διαστήματα στο ματς που «χάθηκε» τελείως.

Το πιο «χοντρό» λάθος είναι η δεύτερη κίτρινη που δεν έδειξε στον Ατιένθα στο 90′ όταν ανέκοψε αντικανονικά υποσχόμενη επίθεση του Παναιτωλικού. Το φάουλ δόθηκε, αλλά δεν τιμωρήθηκε και πειθαρχικά ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης.

Πολλά λάθη σε υποδείξεις φάουλ, άλλα ανύπαρκτα, αλλά δεν δόθηκαν και άλλα δόθηκαν… ανάποδα!

Στον πειθαρχικό, επίσης μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιπής! Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τον Σίτο, του χάρισε δύο φορές την κιτρινη κάρτα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Στο 80′ οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι. Ολα τα χέρια δεν είναι παράβαση. Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μαλή, αλλά το χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού είναι αφενός σε φυσική θέση και αφετέρου, δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα. Γι’ αυτό άλλωστε και η αντίδραση του χεριού να φύγει προς τα πίσω (η μπάλα στο χέρι και όχι το χέρι στη μπάλα). Σωστά ο Τσακαλίδης είπε «παίζετε», σωστό και το πολύ γρήγορο support του VARιστα Σκουλά. Να τα γράφουμε κι αυτά!

Toν παρακολούθησε και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Βιάστηκε στο 42′ ο Αλεξέας να σηκώσει τη σημαία. Επρεπε να κάνει delay. Oλοι οι εμπλεκόμενοι στη φάση, παίκτες του Αστέρα ήταν offside, εκτός από τον ποδοσφαιριστή που έπαιξε τη μπάλα!

Λάθος του και στο πρώτο ημίχρονο, όταν άφησε τον Μπαράλες από θέση οffside να μαρκάρει αντίπαλο, κρατώντας κάτω τη σημαία του.

}
error: Content is protected !!