Οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Διπλή μεταγραφή

Σε διπλή μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της ομάδας μας αποκτώντας από τον Άρη Αιτωλικό τον Κώστα Βασιλείου και τον Διονύση Κράνη. Επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από απουσία ενός έτους, σε γνώριμο περιβάλλον ο Κώστας Βασιλείου ο οποίος με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα μας στο προσεχές πρωτάθλημα.

Δεύτερη μεταγραφή ο νεαρός αμυντικός Διονύσης Κράνης που πέρσι αγωνιζόταν και αυτός στον Άρη Αιτωλικού.

H Διοίκηση της ομάδας τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες

Παραμονή Δημαρά

Παραμένει «κάτοικος» Ευνοχωρίου ο νεαρός ακραίος επιθετικός Πάνος Δημαράς, ο οποίο τα βρήκε σε όλα με τη Διοίκηση. Βασικό στέλεχος της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια,  ο ταχύτατος επιθετικός έχει βοηθήσει στα μέγιστα την καλή πορεία της ομάδας μας, σημειώνοντας αρκετά γκολ. Του Ευχόμαστε μια ακόμα Καλή ποδοσφαιρική χρονιά

Επιστροφή Σταρατζέμη και Νασόπουλου

Ο Νίκος Σταρατζέμης επιστρέφει καθόσον αποχώρησε το Δεκέμβριο για να αγωνιστεί στο Ναυπακτικό Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, επιστρέφει τη φετινή χρονιά. Οι περσινές εμφανίσεις του με την ομάδα μας ήταν εκπληκτικές, αφήνοντας πολλά χαμόγελα στη Διοίκηση της ομάδας μας.

Ο Δεύτερος νεαρός και γηγενής Νώντας Νασόπουλος επιστρέφει από την Α.Ε. Μεσολογγίου, όπου μεταγράφηκε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματός μας. Ο Ψηλόσωμος νεαρός κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει βασικό στέλεχος και θα βοηθήσει για μια επιτυχημένη χρόνια την ομάδα μας.

Ευχόμαστε και στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά