Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου τελειώνει στο 90’, ο Ατρόμητος έπαιξε λες και λήγει στο 45’ και το πλήρωσε αυτό αφού έπειτα από κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και κατακόρυφη άνοδο του Παναιτωλικού, η ομάδα του Αγρινίου έφυγε νικήτρια με 2-1.

Η ομάδα του Περιστερίου παραλίγο να σώσει την παρτίδα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Στρούγγης που σκόραρε ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ ακυρώθηκε.

Ο Ατρόμητος λοιπόν, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό ενώ ο Παναιτωλικός έπειτα από οχτώ αγώνες χωρίς νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, έβαλε τέλος στο αρνητικό αυτό σερί και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο να προηγείται με 1-0, σκορ δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά. Η γηπεδούχος ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όπως και στο α’ ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, είχε την κατοχή, και κυρίως από δεξιά με Κλωναρίδη, Βασιλαντωνόπουλο και τον Μουνίθ που είχε αναλάβει όλα τα στημένα, είχε πολλές φάσεις γύρω από την περιοχή του Παναιτωλικού για να σκοράρει και το πέτυχε στο 44’ με στημένη φάση: φάουλ του Μουνίθ, άστοχη έξοδος του Ροντρίγκες και κεφαλιά του Στρούγγη που είχε περάσει αλλαγή νωρίτερα στη θέση του τραυματία Χατζηισαϊα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μουνίθ είχε τις τέσσερις από τις εννέα τελικές προσπάθειες που έκανε η γηπεδούχος ομάδα στο α’ ημίχρονο, όσες και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, στην αντίπερα όχθη.

Στο 6’ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου κόντραρε στον Μόρσεϊ, στο 12’ το πλασέ του Μουνίθ, στο 37’ δυνατό φάουλ του ίδιου παίκτη δεν βρήκαν στόχο απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που στο διάστημα αυτό αρκέστηκε με αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Αγρινίου στο πρώτο 45λεπτο πάντως, δημιούργησε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει στο 8’ με το τετ α τετ του Καρέλη έπειτα από λάθος του Καρτάλη και στο 18’ με το πλασέ του Καρέλη πάλι, που σούταρε απελπιστικά άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο β΄ ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε με περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο Ατρόμητος άφησε χώρο και μπάλα και έψαξε τις αντεπιθέσεις και έπαιξε σε αργό τέμπο, χωρίς να βιάζεται.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες, και αφού στο 54’, το 55’, το 70’ και το 71’ δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, το πέτυχαν στο 72’ με τον Βέργο που είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα και λίγο αργότερα, έφτασαν στην ανατροπή με μια άλλη «χρυσή» αλλαγή τον Ζεστέντ.

Ο Ατρόμητος που έδειχνε ότι είχε «καθίσει» στο 1-0, πλήρωσε την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου, και μόνο τυχαία δεν είναι το γεγονός ότι είχε την πρώτη τελική στο δεύτερο 45λεπτο, αμέσως μόλις δέχθηκε την ισοφάριση, με τον Κουλούρη. Παρόλα αυτά, στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων στάθηκε άτυχος αφού ο Στρούγγης ισοφάρισε σε 2-2 αλλά το γκολ σωστά, ακυρώθηκε ως οφσάϊντ.