Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός απέναντι σε μια ομάδα που είχε την τύχη με το μέρος της.

Ο ΠΑΟΚ δραπέτευσε από το Αγρίνιο με το “τρίποντο” αλλά αν ο Καρέλης και ο Ντάουντα από κοντινή απόσταση έστελναν την μπάλα στα δίχτυα…ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό!!

Με όρεξη μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ και απείλησε στο 2′ και στα 15′ με τα σουτ των Μουργκ και Αουγκούστο αντίστοιχα να εξουδετερώνονται από τον Ροντρίγκες. Μετά το 20′ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προβλημάτισαν την «ασπρόμαυρη» άμυνα, έχοντας μάλιστα και μία καλή στιγμή στο 27′ με τον Βέργο να μη μπορεί να κάνει από κοντά την προβολή σε γύρισμα του Ντίας. Τελικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει το γκολ στο 32′ όταν ο Αουγκούστο βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Μίτριτισα που σκόραρε με τον… ώμο για το 0-1. Στο 45+3′ οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όμως ο Μόρσεϊ αστόχησε από τα δύο μέτρα.

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Στο 47′ ο Τέιλορ έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση όμως ο Ροντρίγκες απέκρουσε. Και αφού δεν έγινε το 0-2, στο 59′ ήρθε τ0 1-1 με κοντινή κεφαλιά του Ντίας. Ακολούθησαν δύο σπουδαίες φάσεις για τους γηπεδούχους καθώς στο 62′ ο Πασχαλάκης αποσόβησε το επικίνδυνο σουτ του Λούι ενώ στο ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντουάρτε σούταρε λίγο άουτ. Για να φτάσουμε στο 80′, με τους Θεσσαλονικείς να σκοράρουν από το… πουθενά με σουτ του Σίντκλεϊ και να αγκαλιάζουν το τρίποντο. Πάντως, στο 88′ κινδύνευσαν σοβαρά όμως ο Πασχαλάκης σταμάτησε με τεράστια επέμβαση τον Καρέλη που σούταρε από τη μικρή περιοχή.

 

Διαιτητής ήταν ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων), με βοηθούς τους Β. Μωϋσιάδη (Γρεβενών) και Θ. Μωϋσιάδη (Ηπείρου). Υπεύθυνος VAR ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας) και AVAR ο Παπαδάκης (Ηρακλείου). Τέταρτος ήταν ο Γρατσάνης (Τρικάλων).

Κίτρινες: 44′ Κορνέλιους, 64′ Φλόρες – 55′ Κούρτιτς, 57′ Μιτρίτσα, 69′ Αουγκούστο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους (86′ Μαλής), Χουχούμης, Φλόρες (69′ Βαρόνε), Α. Τσιγγάρας (86′ Καρέλης), Ντίας, Μόρσεϊ, (46′ Μεντόσα) Ντουάρτε (81′: Μπαρμπόσα), Βέργος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (71′ Εσίτι), Αουγκούστο, Μουργκ (63′ Α. Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (63′ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71′ Σφιντέρσκι).