Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα στις 18:15 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Λούκας Τέιλορ μίλησε στη κάμερα της NOVA για εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχει στο παιχνίδι της η ομάδα του, προκειμένου να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, που πρόσφατα μπήκε και στην καλύτερη 11αδα του Conference League, τόνισε πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ, μετά την μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά από την Ουκρανική Ντνίπρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής των ασπρόμαυρων:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Αστέρα και το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο: 

«Πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και σε τέτοιου τύπου εκτός έδρας αναμετρήσεις, στις οποίες ο αντίπαλος θα αγωνίζεται με αμυντικούς προσανατολισμούς. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, την κυκλοφορία και την υπομονή, ούτως ώστε να βρούμε τις κατάλληλες στιγμές και προϋποθέσεις για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και ταυτόχρονα να μην δεχθούμε φάσεις στις αντεπιθέσεις».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δίνει παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, κι αν αυτό βοηθάει στο «δέσιμο» της ομάδας:

«Είναι πιο εύκολο να έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα για να έχουμε χρόνο να δουλέψουμε ανάμεσα στα παιχνίδια, να διορθώσεις όσα δεν πήγαν καλά και να κάνεις την αποθεραπεία σου με σωστό τρόπο. Όταν αγωνίζεσαι κάθε τρεις ημέρες, η αποθεραπεία είναι πιο δύσκολη, οπότε γενικά νομίζω για ότι για έναν ποδοσφαιριστή είναι προτιμότερο να έχει μια εβδομάδα απόστασή από τα παιχνίδια».

Για το πρώτο του διάστημα στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο:

«Νομίζω ότι το πρώτο διάστημα της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ συνολικά έχει κυλήσει πάρα πολύ καλά, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Έχω προσαρμοστεί 100% στην ομάδα. Σίγουρα, αγωνιστικά μιλώντας, υπάρχουν πράγματα που θέλω και μπορώ να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Νομίζω ότι για αυτό το πρώτο διάστημα που βρίσκομαι εδώ, τα αποτελέσματα είναι θετικά».