Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού σχολίασε πως η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή και εξαπέλυσε «μύδρους» κατά του ρέφερι της χθεσινής αναμέτρησης των «κυανοκίτρινων» με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός έχασε (2-1) χθες από τον ΠΑΟΚ, όμως ήταν πάρα πολύ καλός. Αυτό τόνισε και ο Φώτης Κωστούλας στο Metropolis, όπου παράλληλα εξαπέλυσε και μύδρους κατά του ρέφερι Κουμπαράκη, με αφορμή τις υποδείξεις του. «Είχαμε μία καλή παρουσία στο γήπεδο. Η ισοπαλία θεωρώ πως θα ήταν πιο δίκαιη. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο Ο ΠΑΟΚ είναι μία ‘μεγάλη’ ομάδα και οι ‘μεγάλες’ ομάδες επιβάλλονται μέσα στο γήπεδο. Επιβάλλονται και με το μέγεθός τους και όχι με την εμφάνισή τους. Εννοώ με το μέγεθος συνολικά ως ομάδα. Οπως και οι άλλες μεγάλες ομάδες. Είναι ‘βαριά’ η φανέλα», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για τον ρέφερι του ματς και την κίνηση του Αναστασίου να φύγει από το γήπεδο διαμαρτυρόμενος πριν την ανάπαυλα. «Το ανάποδο πλάγιο ήταν ένα από τα 10άδες λάθη που έκανε ο Κουμπαράκης. Δεν έπαιξε 50-50 αλλά η πλάστιγγα έγερνε πολύ.. Εγινε αυτό το πλάγιο μπροστά του (σ.σ. του Αναστασίου), αγανάκτησε και σηκώθηκε και έφυγε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Θέλω να πιστεύω πως δεν τον έβαλε κάποιος (σ.σ. τον Κουμπαράκη). Θα είναι λάθος να κατηγορούμε διοικήσεις άλλων ομάδων Πολλές φορές οι διαιτητές που δεν έχουν την κατάλληλη ψυχολογία ή την ακεραιότητα, σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων ομάδων για να είναι σίγουροι.. Ηταν λίγος σαν διαιτητής και προσπάθησε να δώσει το κάτι παραπάνω τον ΠΑΟΚ για να μην… τσαντιστεί. Ετσι κάνουν με κάθε ‘μεγάλο΄, όπως την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Για να είσαι καλός διαιτητής πρέπει να έχεις και έναν δυνατό χαρακτήρα και να μπορεί να σταθεί στις συνθήκες ενός αγώνα. Αλλά δεν το έχουν όλοι».

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ρωτήθηκε και για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. «Εγώ είμαι μπερδεμένος από τον Κλάτενμπεργκ., Δεν ασχολούμαι πολύ με τη διαιτησία. Είμαι πάντως πολύ μπερδεμένος. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να πούμε πως βοηθάει τη διαιτησία».

Για το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής είπε πως «μακάρι ναα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα και να μην έχουμε πρωταθλητή από τον Νοέμβριο». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον στόχο του Παναιτωλικού. «Ευχόμαστε να κρατήσουμε αυτό ο στυλ και να παλέψουμε. Στόχος μας είναι να μην περάσουμε τα περσινά. Να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή μας. Θα δώσουμε ότι μπορούμε, είμαστε δίπλα στον προπονητή που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε καλή κατάληξη».