Στο  36ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων, που διεξήχθη στην Κομοτηνή, έλαβε μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου  Αγρινίου, και ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τους χορηγούς και αρωγούς που βοήθησαν, καθώς επίσης και τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ κ. Δημήτριο Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου στο πρόσφατο τουρνουά του 36ου Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που διεξήχθη στην Κομοτηνή από 30/6/2021 έως 10/7/2021, στο οποίο συμμετείχαν 24 ομάδες, κατάφερε να φτάσει στην φάση των οκτώ καλύτερων ομάδων, δεχόμενη από όλους συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά των μελών της σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ).

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου  Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και αρωγούς της στην  προσπάθειά της αυτή (Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛΕΑΔΑ) για την οικονομική στήριξη που μας παρείχαν  αλλά και το ιστορικό σωματείο της ΑΕΚ και τον μεγαλομέτοχο αυτής κ.  Δημήτριο Μελισσανίδη για την στήριξή τους και την τιμή που μας  έκαναν με την παροχή τους σε ποδοσφαιρικό υλικό και συγκεκριμένα εμφάνιση αγώνα.