Για τις σημαντικές εμπειρίες στην καριέρα του, την πρόκληση του Παναιτωλικού και την εικόνα του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Νίκος Βέργος.

«Κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος μας έμεινε μία πικρή γεύση γιατί κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά συνεχίζουμε» είπε αρχικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και συνέχισε αναφερόμενος στο γεγονός ότι ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις:

«Ήταν από στημένες φάσεις, ήταν καλά τα χτυπήματα τα δουλέψαμε και μας βγήκαν στο παιχνίδι». Για την εικόνα του από τον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε ότι θα έχει κάποια κενά στην άμυνα και είπαμε ότι θα στοχεύσουμε εκεί για να πετύχουμε κάποια γκολ. Και εναέρια και χαμηλά».

Για την παρουσία του Πασχαλάκη: «Ήταν πολύ καλός, όπως και στα προηγούμενα ματς του ΠΑΟΚ. Πάει πολύ καλά φέτος και, απλώς, αυτή την φορά ήταν απέναντι σε εμάς».

Για τον φετινό Παναιτωλικό: «Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η νέα χρονιά είπαμε ότι θα αφήσουμε πίσω τα περσινά και θα πάμε στο πλάνο του νέου προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας με κάθε αντίπαλο. Αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια».