Απογοήτευση υπάρχει στον Παναιτωλικό για τα λάθη που έκανε ο Σιδηρόπουλος στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αγρινίου να μην φύγει με το “τρίποντο” ….

Το αποκορύφωμα είναι ότι, πριν την έναρξη του β’ μέρους, έδωσε το ακουστικό του VAR στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Μανούσο για να μιλήσει με τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Να του πει ότι έπρεπε να αποβληθεί για την αγκωνιά στον Βργκοτς, όμως ο Σιδηρόπουλος του έδειξε μόνο κίτρινη; Απορούμε πως ο Καπέλα που είναι υπεύθυνος για το VAR ανέχθηκε τέτοια γελοιότητα…

Η κίτρινη (αντί για κόκκινη) στον Μανούσο στο 45’ ήταν το πρώτο από τα λάθη που έκανε ο Σιδηρόπουλος στο ματς Λαμία-Παναιτωλικός 2-2. Εκανε κι άλλα που τον εκθέτουν…

Εγινε ρεζίλι και στο 58′: Ενώ εκκρεμούσε δεύτερη αλλαγή της Λαμίας στο ίδιο λεπτό (είχε γίνει μόνο μια ) αρχικά σφύριξε να εκτελεστεί φάουλ του Παναιτωλικού, μετά του είπαν ότι δεν έγινε η άλλη αλλαγή, του Μανούσου με τον Αραμπούλι, και σφύριξε να μην εκτελεστεί το φάουλ που εκτελέστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Σιδηρόπουλος έδωσε επανάληψη αλλά γελάνε και τα τσιμέντα με τη διαχείριση!

-Για τη μη αποβολή του Μανούσου εκτεθειμένος είναι και ο VAR Παπαδόπουλος, όμως ο Κλάτενμπεργκ θα το… παίξει ανεξάρτητος και θα τους δώσει σερί ορισμούς.