Βλέπει και ξαναβλέπει το Λαμία – Παναιτωλικός ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και δεν μπορεί να το… μαζέψει από πουθενά! Ο Άγγλος απορεί, μιλώντας με συναδέλφους του στην ΚΕΔ, πως έγιναν τόσα λάθη από τη διαιτητική ομάδα, που απαρτιζόταν από τρεις διεθνείς (Σιδηρόπουλος, Κουρομπύλια, Παπαδόπουλος) και έναν υποψήφιο (Γκορτσίλας) για το σήμα της FIFA!
Στο 44’ ο Μανούσος ρίχνει αγκωνιά για… κατακόκκινη στον Βργκοτς, ο Σιδηρόπουλος δεν το βλέπει και μετά από υπόδειξη του Παπαδόπουλου, βγάζει κίτρινη!
Πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η κάμερα «πιάνει» τον Σιδηρόπουλο να δίνει το ακουστικό της ενδοεπικοινωνιας στον Μανούσο, ο οποίος είχε ένα σύντομο διάλογο με τον VARίστα Παπαδόπουλο!
Στο 54’ παράβαση πέναλτι στο χέρι του Αντέτζο δεν υπάρχει, ωστόσο ο Παπαδόπουλος καλεί τον Σιδηρόπουλο για οn field review! O Σιδηρόπουλος δεν αλλάζει την απόφαση του. Ο Κλάτενμπεργκ έχει ζητήσει από τους VARίστες να καλούν στο μόνιτορ τους διαιτητές
μόνο για να αλλάξουν την αρχική τους απόφαση και όχι φάσεις που είναι… γκρι!
Στο 58’ νέο μπάχαλο. Η Λαμία έχειδώσει διπλή αλλαγή, ο Σιδηρόπουλος δεν ενημερώνεται ούτε από τον 4ο Γκορτσίλα, ούτε από τη βοηθό Κουρομπύλια. Γίνεται η μια και την
ώρα που σφυρίζει να εκτελεστεί το φάουλ, σφυρίζει ξανά, ενώ η μπάλα είναι στον αέρα (και καταλήγει στα δίχτυα), να σταματήσει το παιχνίδι για να γίνει και η δεύτερη!

Μύλος!
Και στο 90’ μπαίνει και το κερασάκι! Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει ένα φάουλ που δεν υπάρχει υπέρ του Παναιτωλικού, από το οποίο έρχεται το τελικό 2-2!