Ο Παναιτωλικός έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τον Ντιέγκο Ροντρίγκες

Στα τέσσερα πρώτα ματς ο Παναιτωλικός έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία. Σε αυτά, πάντως, δεν είναι ο Ντιέγκο Ροντρίγκες και αυτό αρχίζει να συζητιέται.

Μία φορά έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στο ματς της πρεμιέρας. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν απείλησε ιδιαίτερα και στις καλές στιγμές του, στόχο δεν βρήκε. Ωστόσο, υπήρξαν 2-3 φάσεις που ο Αργεντινός έδειξε αστάθεια στα μπλοκαρίσματά του.

Επόμενο ματς, αυτό στο Περιστέρι. Οι έξοδοί του στα στημένα ήταν η μία χειρότερη της άλλης. Στο 1-0 του Στρούγγη ο 32χρονος έκανε λανθασμένη εκτίμηση της φάσης, ενώ λίγο έλειψε από δική του αστοχία να χαθούν και δύο βαθμοί στο φινάλε, όταν ο Στρούγγης σκόραρε ξανά. Το γκολ, όμως, ακυρώθηκε μέσω VAR.

Ακολούθησε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Θα έλεγε κανείς πως παρά την ήττα ίσως να ήταν και το καλύτερο που έκανε συνολικά ο Παναιτωλικός τηρουμένων των αναλογιών. Στην κεφαλιά του Μίτριτσα θα μπορούσε να έχει αντιδράσει καλύτερα, αλλά αυτό είναι λεπτά γράμματα μπροστά στο θέμα των εξόδων του. Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, και στη Λαμία αυτό στη φάση του 1-0.

Το προβληματικό του ξεκίνημα δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Εάν θυμηθεί κανείς, πάντως, και πώς ήταν ο Κρίστοφερ Κνετ τους πρώτους μήνες του, μπορεί το έως τώρα δείγμα γραφής να μην είναι αντιπροσωπευτικό. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το να αρχίσει ο Μελίσσας να παίρνει κάποιες ευκαιρίες εφόσον ο Ροντρίγκες δεν συνέλθει. Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός και υπομονετικός είναι και δουλεύει αρκετά και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει τόσο στο Αγρίνιο όσο και στις προηγούμενες ομάδες του.