Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Αρμύρα θα πορευτεί ο ΑΟ Σκουτεράς την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο έμπειρος προπονητής είχε συνάντηση με το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και με την πρόεδρο του ΑΟ Σκουτεράς, υπήρξε ταύτιση απόψεων, και από σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις με την νέα του ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr  τόνισε:

«Παρόλο ότι πέρσι έφτασα κοντά σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο κ .Πολίτη φέτος σε συνάντηση με την τωρινή πρόεδρο της ομάδας κ Καραγιωργου Γεωργία καθώς και μέλη του Δ.Σ.,  υπήρχε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα με απώτερο σκοπό μιας νεανικής αγωνιστικής ομάδας που θα αξιοποιήσει τα παιδιά της γύρω περιοχής. Υπήρχαν  προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, αλλά εξαιτίας επαγγελματικών δυσκολιών δεν δέχτηκα .Έρχομαι σε αυτό τι ιστορικό σωματείο με σκοπό να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει παίζοντας καλό ποδόσφαιρο .Οι λόγοι που με έκαναν να δεχτώ είναι ο ζήλος του ΔΣ αλλά και ότι η ομάδα αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο φίλαθλο κομμάτι. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική Χρόνια με υγεία»

 

Ο Γιώργος Αρμύρας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα κάνοντας πρακτική στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στην συνέχεια ήταν προπονητής στις Ακαδημίες Γαλαξίας Καβάλας , Ακαρνάν, Ελπίδες Αγρινίου, και  Ολυμπιακού Πειραιώς.

Διετέλεσε δυο χρονιές γυμναστής και βοηθός προπονητή στον ΑΟ Ελαιοφύτου (Δ΄Εθνική), ενώ επίσης ήταν στους πάγκους ΑΟ Μακρυνούς, Ακαρνάν, Πανδοκιμιακός, Ένωση Αγίου Δημητρίου, ΑΟ Χρυσβεργίου, Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας, ΑΟ Ζευγαρακίου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν  στην Ακαδημία του Αγίου Θωμά.