Ήρθε στο Θέρμο, και πήρε την πρόκριση στην δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Ο λόγος για τον Τρίκαρδο Κατοχής , ο οποίος νίκησε με 1-0 τον γηπεδούχο Απόλλωνα Θέρμου, σε ένα παιχνίδι το οποίο τηρούμενων των αναλογιών ( λίγο πριν την έναρξη της Α΄κατηγορίας) είχε πολλά στοιχεία. Γρήγορος ρυθμός για τους γηπεδούχους, χαμένες ευκαιρίες δυο δοκάρια, και καλό θέαμα. Και κρίθηκε στην ημίωρη παράταση με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το νικητήριο γκολ και να πανηγυρίζουν την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Ο αγώνας στο μεγαλύτερο  διάστημα ήταν υπό τον έλεγχο των γηπεδούχων, οι οποίοι ιδιαίτερα στο β΄ημίχρονο δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ , δίχως όμως οι επιθετικοί να είναι αποτελεσματικοί. Απόδειξη αυτού οι χαμένες ευκαιρίες, για τον Απόλλωνα Θέρμου, με τον Μούτσα στο 75΄, Καμμένο 90΄, Κοκκοτο 100΄, αλλά και τα δυο δοκάρια του Μούτσα στο 35΄και στο 107΄.

Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 94΄ο Τσιλιπάνος για τον Τρίκαρδο Κατοχής .

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Μπάκας, Τακος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Γιάννης Λιάκας)

Ρόκκος Α. , Μπαλάφας, Μπίστας, Ρόκκος Α-Χ., Κοκώνης, Σαμψώνας (71΄Κόκκοτος), Κακούρης, Καμζέλας, Μούτσα, Στεργίου (101΄Καλλιακμάνης), Νούλας (88΄Καμμένος)

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος (Γιώργος Ζήκος)

Τσιάρας, Παπανικολάου, Κοντοπάνος, Γατσώρης Γ., Γατσώρης Α., Τσιλιπάνος, Μιχάι (69΄Τσώνης), Ρόμπολας (64΄Κουκουρδέλης), Αθανασόπουλος, Σεραφίγκος (121΄Ξανθόπουλος), Κρανιάς