Σε ματς για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ο Άρης Αιτωλικού νίκησε στην παράταση την γηπεδούχο ΑΕ Αγίου Δημητρίου με 4-2 (κ.α 2-2), και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν προβάδισμα στο 20΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Μουχάνη. Ο Άρης ισοφάρισε στο 36΄με τον Ξύστρα, για να πάρει προβάδισμα στο 66΄με τον Καρέτσο.

Ο Κατσαβοχρήστος στο 89΄ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕ Αγίου Δημητρίου και οδήγησε τις δυο ομάδες στην παράταση. Ο Άρης με γκολ του Παπσπαλιάρη στο 97΄, και του Ξύστρα στο 114΄ πήρε την νίκη-πρόκριση με σκορ 4-2.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί: Βλαχοδημος, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Μπαλάσκας  Τ.,  Καντερές, Καλύβας (100΄Μπλάνης), Μουρτζιάπης Τ. (80΄Γιαννόπουλος), Μπουλιέρης, Μουχάνης Ε., Παπαδήμας(80΄Κατσαβοχρήστος), Μπούτιβας, Μπαλάσκας Σ.(65΄Πανταζή), Μουχάνης Π., Μουρτζιάπης Ι.

Άρης Αιτωλικού

Τσαπόκος, Φούντας, Καρέτσος, Σαρδέλης (88΄Μπαρούσος), Κάκκος (80΄Κτιστόπουλος), Φράγκος, Καβαλιέρης, Χουλιάρας (72΄Ράπτης), Ξύστρας, Ζέρβας (88΄Καλογήρου Α.), Βαλτογιάννης (46΄Πασπαλιάρης)