Το έδειχνε στα φιλικά ματς ως τώρα ο Άρης Λεπενούς πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το απόγευμα της Κυριακής το απέδειξε και στον πρώτο επίσημο αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ κόντρα στον γηπεδούχο  ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων .

Η ομάδα του Παναγιώτη Ασπρογιάννη σε ματς που θύμισε και λίγο από ..…Αγγλία νίκησε εκτός έδρας με 4-3 τον ΠΑΣ Πυραμίς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε ένα ματς που το παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο Άρης Λεπενούς ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση πήρε προβάδισμα στο σκορ από το ξεκίνημα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πιστέψουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 19΄ο Κοκώνης με σουτ , και στο 44΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Καβαλλάρη.

Στο β ΄ημίχρονο ο Άρης Λεπενούς πέτυχε δυο γρήγορα γκολ στο 60΄και 63΄με τον νεαρό Κοσμά, και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι  στο 83΄με τον Κυρόσιμο και στο 87΄με τον Τσουγρή διαμόρφωσαν το τελικό 3-4.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Κακατσίδης, Κουτρομάνος

ΠΑΣ Πυραμις Σαρδηνίων (Κώστας Χαρδαλιάς)

Μαραγκός, Σάφακας ,Κοντός, Παππάς, Μπεκατωρος, Καβαλάρης Κ. ,Καβαλάρης Ι, Τσουγκρής , Παπανίκος , Φίλος , Χαρδαλιάς (66΄Κυρόσιμος)

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Γεωργίου, Ρούσσος (58΄Λιούλιος), Πετανίτης, Τζαμαλής, Θώδης, Τσοπανάς, Βαμβακάς, Κοσμάς, Καρδαράς, Λαμπρακόπουλος, Κοκώνης (82΄Μήλιος)