Το Κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime αναφέρει χαρακτηριστικά:

Εάν υπάρχει μία θέση για την οποία έχει ανοίξει από τώρα συζήτηση στο Αγρίνιο, είναι του τερματοφύλακα. Ο Παναιτωλικός με τον Ντιέγκο Ροντρίγκες φαίνεται πως ρίσκαρε και προς το παρόν δεν του έχει βγει.

Λίγες μέρες πριν το eSportime αποκάλυψε ποια ακριβώς είναι τα δεδομένα με τον Αργεντινό. Το βασικό πρόβλημα είναι η προσαρμογή του. Αυτό είναι που τον έχει επηρεάσει τόσο. Οι επόμενοι θα είναι μήνες της κρίσης όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τον Νίκο Μελίσσα. Θα πάρει τις ευκαιρίες του ο 28χρονος και το θέμα είναι να τις αξιοποιήσει. Από το πώς θα πάει, θα εξαρτηθούν πολλά. Πρώτο όλων το εάν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι. Δεύτερο και εξίσου σημαντικό το εάν θα αποκτηθεί τερματοφύλακας τον
Γενάρη.

Σε περίπτωση που δεν τραβήξει ο Μελίσσας και δεν συνέλθει και ο Ροντρίγκες, η μεταγραφή θα είναι μονόδρομος. Υπάρχει ήδη ένα όνομα που ψιθυρίζεται στο Αγρίνιο. Γιάννης Ανέστης ο… κύριος που αρέσει. Ο Παναιτωλικός βλέποντας ότι το συμβόλαιό του με την Γκέτεμποργκ εκπνέει σε λίγο καιρό, το σκέφτεται. Γιατί ως free agent ο Ανέστης είναι αναμφίβολα μία ελκυστική περίπτωση. Σταθερά βασικός στη Γκέτεμποργκ ο άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ.