Μέσα από το Sportime τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να αναδείξουμε -και- τη δουλειά των μάνατζερ. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε ξανά ποιος ήταν πίσω από καθεμία από τις μεταγραφές που έκαναν οι 14 ομάδες της Super League.

Στον Παναιτωλικό η μεταγραφική εκκίνηση είχε αργεντίνικο χρώμα στο Αγρίνιο και εκεί έβαλε το χέρι του ο Γκάμπι Λετιέρι για τους Μπράιαν Λούι και Ντιέγκο Ροντρίγκες, αν και ο δεύτερος είναι πελάτης της Avios. Ο Διαμαντής Χουχούμης είναι παίκτης του Μάρκου Λαγού και ο Γεράσιμος Μπαδήμας του Βασίλη Ρόβα. Η Axia Sports των Νίκου Μαυρομαρά και Τόλη Μπακάλη πήγε τον Ντέρεκ Κορνέλιους και η Love Players τον Μπράνκο Βργκοτς, μία εταιρεία που έχει κάνει και άλλες δουλειές στην Ελλάδα. Καρπός συνεργασίας των BHM Sports Agency και του Δημήτρη Ζήνωνος ήταν το deal του Τζόναθαν Μόρσεϊ, ενώ ο Κύπριος ατζέντης έκανε και τη μεταγραφή του Ρούντι Ζεστέντ.

Τον Ντέιμπι Φλόρες εκπροσωπεί η Top Radical Sports και τον Κώστα Αποστολάκη ο Βασίλης Τοπίδης, με το οικογενειακό του περιβάλλον πάντως να παίζει ρόλο για την επιστροφή του στη Super League 1.

Ο Ιβάν Βαρόνε είναι πελάτης του Ματέο Κόσια και τις επαφές ανέλαβε ο Κώστας Γεωργοπάλης, ενώ ο Φαμπιάν Αντούνες έχει μάνατζερ τον Κιλιάν Βαντερσάντε.