Μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη διακοπή, ο ΟΦΗ πηγαίνει στο Αγρίνιο με στόχο να παρουσιαστεί βελτιωμένος.

Εύκολο δεν είναι. Ο Νίκος Νιόπλιας καιρό τώρα είχε αρκετές απουσίες. Δεν μπορούσε να δουλέψει όπως ήθελε. Ωστόσο, το θετικό για εκείνον είναι πως πλέον υπάρχουν και επιστροφές.

Γκαγιέχος, Ντουρμισάι, Βούρος και Λάμπρου την Πέμπτη (14/10) προπονήθηκαν κανονικά. Όλοι τους είναι σημαντικοί παίκτες για τον ΟΦΗ και εάν είναι εντάξει, το πιο πιθανό είναι να τους δούμε να αγωνίζονται βασικοί απέναντι στον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, μέρος της προπόνησης έκανε ο Στάικος, όπως και ο Επασί. Ο δεύτερος επέστρεψε στο Ηράκλειο έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Καμερούν. Ατομικό συνεχίζει να κάνει ο Τσιλιανίδης, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Ουές. Τραυματίστηκε με την εθνική Συρίας. Αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως τίθεται εκτός μάχης για το ματς της Κυριακής (17/10).

Τέλος, οι απουσίες για τον ΟΦΗ εξακολουθούν να είναι πολλές. Λυμπεράκης, Ντε Γκούζμαν, Βάτερμαν έχουν ίωση, ενώ οι Σελίμοβιτς, Γρίβας και Διαμαντής δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Τέλος, την Πέμπτη το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τρέξιμο, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι.