Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ομήρου Νεοχωρίου ο Χρήστος Ζαπάντης. Ο έμπειρος προπονητής είχε συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου και υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία και έγινε δεκτή .

Πλέον η ομάδα του Ομήρου Νεοχωρίου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή , με τους υπεύθυνους του συλλόγου να δηλώνουν ότι στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Χρήστου Ζαπάντη στο προσωπικό προφίλ στο facebook έχει ως εξής

Είχα συζητήσει με τον πρόεδρο του Ομήρου κ.Λαγό Γιώργο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την επιθυμία μου να αποχωρήσω από τον σύλλογο για προσωπικούς μου λόγους. Τελικά σήμερα γίνεται οριστικά πράξη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον νυν πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους παίκτες της ομάδας, καθώς και τον φροντιστή κ.Καραδήμα Γιώργο.
Έπίσης, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους περσινούς προέδρους Λεωνίδα και Λάμπρο Μπαρμπάτση για την συνεργασία που είχαμε. Ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο project τη περσινή σεζόν 2020-2021,αλλά δυστυχώς η πανδημία μας χάλασε τα σχέδια και τα όνειρα που κάναμε. Ίσως τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
Εύχομαι από καρδιάς το όραμα που έχει το Δ.Σ. στο να παίζουν παίκτες ντόπιοι και μικροί σε ηλικία στην ομάδα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Με τιμή
Ζαπάντης Χρήστος
Προπονητής ποδοσφαίρου ( Uefa A )