Άσχημη εντός έδρας εμφάνιση για τον Παναιτωλικό και εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ.

Οι Αγρινιώτες μακριά από τον καλό εαυτό τους δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα.

Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο κατάφερε να πάρει ο ΟΦΗ ο οποίος επικράτησε με 2-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν μπροστά στο σκορ οι Κρητικοί όμως είχαν το σθένος και την ικανότητα να το γυρίσουν και να προσθέσουν 3 βαθμούς στο… σακούλι τους.

Στο 7ο λεπτό ο Παναιτωλικός έφτασε στο 1-0 ύστερα από εξαιρετική κεφαλιά του Νίκου Καρέλη, από υπέροχη σέντρα του Λούι.

Από το γκολ των γηπεδούχων και μετά δεν έχει υπάρξει φάση, ούτε για τον Παναιτωλικό, ούτε για τον ΟΦΗ, όμως οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να φτάσουν στο γκολ (17′) ύστερα από εντυπωσιακή προσπάθεια του Λάμπρου από τα δεξιά. Ο παίκτης του ΟΦΗ, έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ικανός είναι με τη μπάλα στα πόδια, πέρασε από 3 αμυντικούς των κίτρινων και στο γύρισμά του ο Μαλής στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ έψαξε και την ανατροπή, όταν ο Νέιρα έφτασε με τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Παναιτωλικός απάντησε στην ευκαιρία του ΟΦΗ, με πολύ ωραία κεφαλιά του Λούι η οποία όμως ήταν άστοχη.
Οι ευκαιρίες των δύο ομάδων πήγαιναν… μία σου και μία μου, με τον ΟΦΗ να φτάνει κοντά στο γκολ, στο πολύ καλό φάουλ του Λάμπρου όμως ο Μελίσσας στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Η ανατροπή του… Νέιρα

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον ΟΦΗ στο 59′ όταν το δυνατό σουτ του Φαν Ντάινεν, πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.
Όμως ένα λεπτό αργότερα και μετά από εξέταση της φάσης από το VAR ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καρέλη.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νέιρα, ήταν εύστοχος κάνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Λούι (79′ Μπελεβώνης Χρ.), Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες (78′ Αποστολάκης), Τσιγγάρας (63′ Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ (63′ Ζεστέντ), Ντουάρτε, Καρέλης (78′ Κορνέλιους), Βέργος.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Πασαλίδης (74′ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Τοράλ (57′ Καστάινιος), Νέιρα, Λάμπρου (69′ Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (70′ Γιαννούλης).