Το μήνυμα του Άκη Μάντζιου για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (24/10, 16:00) και το σχόλιο του για τους Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στη NOVA και σχολίασε αρχικά ότι:

«Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί, να βάλουμε γρήγορα γκολ και να απελευθερωθούμε. Εμείς θέλουμε γκολ από όπου κι αν προέρχονται. Γκολ, που θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε, ώστε να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που αποδεδειγμένα μπορούμε».

Όσο για το πόσο βοηθάει την ομάδα η εξαιρετική αμυντική επίδοση που έχει ως τώρα, με δύο μόνο γκολ παθητικό (καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα), ο Μάντζιος τόνισε ότι:

«Πράγματι, η άμυνά μας είναι ατού για εμάς. Είναι πολύ καλό αυτό το στοιχείο που διαθέτουμε. Πρέπει να λέμε και τα καλά μας, να μην μηδενίζουμε τα πάντα στην ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ η άμυνα στην κατάκτηση των 11 βαθμών, που έχουμε ως τώρα».

Το επεισόδιο που είχαν οι Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε αναταραχή στον Άρη. Ερωτώμενος για το συγκεκριμένο θέμα ο Άκης Μάντζιος, αλλά και για το γεγονός ότι οι δύο παίκτες επέστρεψαν στην ομάδα και ενσωματώθηκαν με τους συμπαίκτες τους, ο προπονητής των «κίτρινων» ήταν κάθετος στην απάντησή του.

«Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα!», τόνισε μεταξύ άλλων

Κι όσο για το ποια είναι η εικόνα του Παναιτωλικού που περιμένει να δει ο Έλληνας τεχνικός στον αγώνα της Κυριακής, ο Μάντζιος δήλωσε ότι:

«Περιμένουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο. Είναι νέα ομάδα, με νέο προπονητή, με ό,τι αυτά τα στοιχεία συνεπάγονται. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. Αυτό που θέλουμε, είναι ένα δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι στη σειρά. Αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς».