Σημαντική νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Στάνου στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου με σκόρ 1-4 επί της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, είχαν το έλεγχο του αγώνα αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Μπαλάσκα. Κατάφεραν όμως στην δεύτερη καλή στιγμή που δημιούργησαν στο 17′ να ανοίξουν το σκόρ με τον Σπύρο Κοκώνη και πέντε λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν τα γκόλ τους με τον Ψηλό.
Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, πίεσαν, και κατάφεραν να μειώσουν στο 34ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Κατσαβοχρήστος και εκτέλεσε ο Πάνος Μουχάνης.
Στη συνέχεια είχαμε παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρούν το γκόλ της ισοφάρισης αλλά σε μια αντεπίθεση στο 40ο λεπτό ο Παγώνης μόνος ανενόχλητος απο δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Κοκώνης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-3 στέλνοντας  την ομάδα του στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση δίνοντας χώρο στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου, και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Μπαλάσκα. Κάτι που κατάφεραν στο 76′ με τον Γώγα να γράφει το τελικό 1-4.

Καλύτερες φάσεις και τα γκόλ:

6′ Φάουλ απο δεξιά του Γώγα ο Νικολογιάννης δεν πιάνει καλά την κεφαλιά, η μπάλα σκάει στο έδαφος και μπλοκάρει ο Μπαλάσκας.
12′ Μεγάλη μπαλιά πίσω απο το κέντρο του Π. Μουχάνη, ο Κατσαβοχρήστος στη πλάτης της άμυνας κερδίζει την μπάλα αλλά το πλασέ του κοντράρει και μπλοκάρει ο Καραγκούνης.
17′ Γκόλ 0-1: Σέντρα σπο δεξιά του Παγώνη και ο Κοκώνης με κεφαλιά ανοίγει το σκόρ.
22′ Γκόλ 0-2: Κόρνερ απο αριστερά του Γώγα και ο Ψηλός απ το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
30′ Σέντρα απο αριστερά του Βασιλάρη, ο Κοκώνης κάνει το πλασέ στην κίνηση, και η μπάλα καταλήγει άουτ.
33′ Ο Κατσαβοχρήστος ανατρέπεται απο τον Ψηλό και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι.
34′ Γκόλ 1-2: Ο Π. Μουχάνης εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
40′ Γκόλ 1-3: Ο Παγώνης απο δεξιά ανενόχλητος κάνει την σέντρα και ο Κοκώνης με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
41′ Πολύ καλό σούτ απο τον Σπυριλιώτη η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ
43′ Φάουλ του Γώγα ο Σαλμάς πιάνει την κεφαλιά άουτ.
55′ Σέντρα απο δεξιά του Αλπέντζου ο Αγγέλης πιάνει το σούτ στην κίνηση άουτ
58′ Συρτό σούτ του Αγγέλη μέσα απο την περιοχή διώχνει με τα πόδια ο Μπαλάσκας
60΄Καλό σούτ απο τον Μουχάνη Π. μπλοκάρει ο Καραγκούνης
62′ Πολύ καλό σούτ αποτον Μουχάνη Ε. η μπάλα άουτ.
64′ Συρτή σέντρα απο αριστερά του Κοκώνη ο Αγγέλης κάνει το σούτ η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπαλάσκα και περνάει παράλληλα με την εστία.
66′ Ο Μουχάνης Ε. αποφεύγει δύο αντιπάλους και κάνει το σούτ με την μπάλα να περνάει δίπλα απο την συμβολή των δοκών άουτ.
76′ Γκόλ 1-4: Ο Γώγα μέσα στην περιοχή αποφεύγει έναν αντίπαλο και με φαλτσαριστό σούτ στέλνει την μπάλα στην αριστερά πλευρά της εστίας του Μπαλάσκα
90′ Σέντρα απο δεξιά του Μουρτζιάπη Ι ο Κατσαβοχρήστος πιάνει την κεφαλιά και μπλοκάρει δύσκολα ο Καραγκούνης.

Διαιτητής: Ματσούκας.
Βοηθοί: Κουτρουμάνος, Ροδάτος.
Ιατρός: Ζαρκάδα.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Θ. Μουχάνης): Μπαλάσκας, Μουρτζιάπης Ι, Καλύβας, Μουρτζιάπης Τ, Καλοκαίρης Ν (77′ Κωστόπουλος), Προβίδας, Σπυριλιώτης, Μουχάνης Ε. Μ., Κατσαβοχρήστος, Μουχάνης Π. (82′ Παπαδήμας), Κοθρούλας (65′ Ρεπανίδας).

Αναγέννηση Στάνου (Ν. Μιμηγιάννης): Καραγκούνης, Τζαμαλής (46′ Μπακαδήμας), Βασιλάρης, Σαλμάς, Ψηλός, Νικολογιάννης, Παγώνης, Αλπέντζος, Κοκώνης (85′ Λαυρεντάκης), Γώγα (85′ Καρακασίδης), Αγγέλης (67′ Ψηφής)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr