Πέρσι ζορίστηκε κόντρα στον Παναιτωλικό. Ματς ειδικών συνθηκών τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω καιρικών συνθηκών, στο «Βικελίδης» και Άρης – Παναιτωλικός 0-0. Φέτος ζορίζονται γενικώς οι «κιτρινόμαυροι». Η νίκη στη Λαμία έβαλε κάτω από το χαλάκι την εμφάνιση, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν πείθει. Όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Μεγάλος αντίπαλος ο ίδιος ο Άρης, αφού οι Θεσσαλονικείς ακόμα δεν… βρίσκονται στο χορτάρι. Ζητούμενο λοιπόν κόντρα στους Αγρινιώτες και οι βαθμοί, πρωτίστως αυτοί, αλλά και μια καλή εμφάνιση.
Δύσκολη αποστολή για τον Παναιτωλικό, που θέλει να κλείσει την παρένθεση που άνοιξε με τον ΟΦΗ και να επιστρέψει στην εικόνα των προηγούμενων αγώνων.
Πλην του Άλι, το απουσιολόγιο για τον Άκη Μάντζιο, λευκό. Άπαντες παρόντες για τη σημερινή αναμέτρηση. Σάκιτς έτοιμος, Σάσα και Μπεναλουάν επανήλθαν μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που τους κράτησε εκτός την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Γαλλοτυνήσιος, επέστρεψε δεν επέστρεψε καμία διαφορά. Πάλι εκτός αποστολής έμεινε.
Μια τουλάχιστον η αλλαγή στην 11άδα. Ο Ματίγια
δεν… ακούμπησε στη Λαμία. Σάσα και Εντιαγέ διεκδικούν τη θέση του, δίπλα στον Τζέγκο. Εκτός αποστολής έμειναν Χαϊροβιτς, Ντουάρτε.

ΤΕΛΟΣ Ο ΖΕΣΤΕΝΤ!
Απών από την αποστολή του Παναιτωλικού ο Ρούντι Ζεστέντ. Απών γενικώς από δω και πέρα, ο 33χρονος φορ. Ο Γάλλος φορ ήθελε να φύγει από το Αγρίνιο, έφερε πρόταση από την Εστεγκάλ, τα «καναρίνια» την αποδέχτηκαν και ήδη ταξιδεύει για το Ιράν. Για το ματς απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ο Γιάννης Αναστασίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες και των Ντίας, Μεντόζα, Μπαρμπόσα και Χουχούμη, οι οποίοι ήταν εκτός και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.