Εντυπωσιακός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης Λεπενούς, πέτυχε έξι γκολ επί του Κεραυνού Ποταμούλας και μαζί με τον ΑΟ Ρηγανά βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ασπρογιάννη ήταν εντυπωσιακή δημιούργησε ευκαιρίες πέτυχε έξι γκολ και γενικά έδειξε ότι οι στόχοι του συλλόγου για την φετινή σεζόν είναι η κορυφή της βαθμολογίας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Άρης Λεπενούς έδειξε ότι στόχος ήταν το γρήγορο γκολ, και στην συνέχεια θέαμα και εντυπώσεις για μια ομάδα που θέλει στο φετινό πρωτάθλημα να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Τσοπανάς στο 17΄με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 23΄ο Κοκώνης σε τετατετ αστόχησε. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε τελικά γκολ τρια λεπτά αργότερα το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Στο 32΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσοπανάς διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 35΄ο Αγγέλης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης και ο Κεραυνός συνέχισε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές.

Το εντυπωσιακό γκολ του Χ. Κοσμά στο 37΄ (σουτ στο «γάμα» της εστίας)  διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου (3-0).

Στην επανάληψη ο Άρης Λεπενούς συνέχισε τον καλό ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα ο δείχτης του σκορ να αυξάνεται…

Ο Λαμπρακόπουλος στο 51΄έκανε το 4-0, ενώ στο 62΄ο Κοκώνης «σημάδεψε» το δοκάρι του Παναγιωτόπουλου. Δυο λεπτά αργότερα ο Άρης πέτυχε και πέμπτο γκολ. Εκτέλεση κόρνερ από τον Σ. Θώδη , ο Λαμπρακόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Ποταμούλας ήταν να μειώσουν το σκορ στο 77΄με τον Χρ. Κοκώνη.

Το τελικό σκορ (6-1) διαμορφώθηκε στο 85΄με πλασέ του Χ. Κοσμά μετά από ασίστ του Α. Θώδη

Διαιτητής : Τσαμπάς

Βοηθοί : Καζανάς, Κεφαλής

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Γεωργίου (58΄ Μήλιος), Τζαμαλής, Πετανίτης Χ., Θώδης Σ.(58΄Πετανίτης Ν.), Μπέλος (53΄Θώδης Α.), Καρδαράς, Λιούλιος, Τσοπανάς (58΄Μήλιος Γ.), Κοσμάς Χ., Κοκώνης (67΄Ασπρογιάννης), Λαμπρακόπουλος

Κεραυνός Ποταμούλας (Άρης Ξευγένης)

Παναγιωτόπουλος Δ., Παναγιωτόπουλος Π. (72΄Αναγνωστόπουλος), Αγγελης, Κοντογιάννης (46΄Μπουσδούνης), Κοκώνης, Κορδάτος (46΄Κοκώνης Χ.), Ξευγένης (62΄Αναγνωστόπουλος), Σαλαούνης Δ., Σαλαούνης Π (62΄Πιστιόλης), Βλαχογιάννης, Σωτηρίου