Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τςη Γ΄κατηγορίας ο ΑΟ Σκουτεράς πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 μέσα στην δυνατή έδρα του Κεραυνού Γαβαλούς.

Ήταν ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν , με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου, και να παίρνουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα. Στο 17΄, μετά από ατομική ενέργεια του Κ. Καραγεώργου το σουτ που έκανε βρήκε το δοκάρι του Σταμούλη.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπαθήσαν να απειλήσουν την εστία του Κόκκαλη, αλλά τα δυνατά σουτ από τον Κερασίδη  στο 19΄και 20΄ δεν είχαν στόχο.

Το γκολ της νίκης για τον ΑΟ Σκουτεράς πέτυχε  στο 21΄ο Κώστας Καραγεώργος με κοντινό πλασέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Σταμούλη , μετά από δυνατό σουτ του Αρμύρα Δ.

Στο β΄ημίχρονο η ομάδα της Γαβαλούς πίεσε για την ισοφάριση , αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα  είχε χαμένο πέναλτι του Τασούλη στο 62΄ (απόκρουσε ο Σταμούλης), δοκάρι στο 83΄από τον Ι. Αρμύρα, και στο 88΄σουτ του Κ. Καραγεώργου έφυγε ελάχιστα άουτ

Διαιτητής : Γεωργίου

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Κεφαλής

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς (Βασίλης Λώλος)

Σταμούλης, Τσιριμώκος, Κωνσταντινόπουλος, Λυμπέρης Ι. , Σιαλευρής, Λυμπέρης Δ., Θεοδωρόπουλος, Κερασίδης, Κουτσής, Κανούρης, Χαμηλός.

Στον πάγκο ήταν οι Μπούρδος, Χολέβας, Γαλανόπουλος, Καζανάς, Μπεσίνης, Μερατζής

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος , Κωστόπουλος Ι., Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης, Τασούλης, Αρμύρας Δ., Καραγιώργος Κ., Αρμύρας Ι., Καραγιώργος Α

Στον πάγκο ήταν οι Αντωνόπουλος, Γρίβας, Αποστολόπουλος, Γρίβας, Σούτας Γ. και Αντωνόπουλος

 

# Αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι του Κεραυνού Γαβαλούς παρά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας  στηρίζουν τους διαιτητές που αγωνίζονται στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ