Την τρίτη σερί νίκη του πανηγύρισε στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ο Απόλλωνας Θέρμου.

Η ομάδα του Γιάννη Λιάκα έφτασε στους 9 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο (3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες).

Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος Αντιρρίου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς ακόμη να έχει βαθμό στο πρωτάθλημα

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο 16΄ο Μούτσα άνοιξε το …σκόρ (1-0).

Στην συνέχεια έγιναν όλο πιο εύκολα για την ομάδα του Θέρμου που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ στο 35΄με τον Αλ. Ρόκκο.

Στο 53΄ο Νούλας αύξησε τον δείχτη του σκορ (3-0), και οχτώ λεπτά αργότερα ο Στεργίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνει το 4-0.

Στο 70΄ο Μούτσα και στο 79΄ο Κοντός, με δυο ακόμη γκολ  ολοκλήρωσαν την νίκη του Απόλλωνα με 6-0 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Μπάκας, Δημονίτσας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Γιάννης Λιάκας)

Ρόκκος Αν., Μπαλάφας (63΄Κοντός), Μπίστας, Ρόκκος Αλ., Κοκώνης (56΄Καλλιακμάνης), Κακούρης, Καμμένος, Καμζέλας, Μούτσα, Στεργίου (68΄Λάμπος), Νούλας

Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Κορέντης, Παναγιώτου, Κάκκος, Μιχαλόπουλος, Αμπντέλ, Παγκάλης, (56΄Αθανασόπουλος) Ευθυμιόπουλος, Μαστροκώστας (74΄Πετσίνης), Κατσικας (74΄Πάτσε), Ταμπάκης (64΄Ρουμπάτης), Μπούζας (64΄Κωνσταντινόπουλος)