Τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλων Θερμού 1957 υποδέχεται το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ο Αστέρας Μεσολογγίου, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου” Θ. Πασσιόπουλος” στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας που προετοιμάζεται εντατικά όλη τη βδομάδα για να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που μετράει τρεις σερί νίκες  μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής Ι. Ντζιβανάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ελπίζει να μην παρουσιαστούν απρόοπτα με απουσίες βασικών παικτών όπως συνέβη τη προηγούμενη εβδομάδα

Ο Απόλλων Θερμού 1957 φέτος παρουσιάζεται αρκετά δυνατός, στοχεύει στην άνοδο της Κατηγορίας και θα είναι αρκετά αποφασισμένος στο Σαββατιάτικου παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στον Αστέρα Μεσολογγίου ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Καμαρούλας με 3-1,  ενώ ο Απόλλων Θερμού 1957  νίκησε εύκολα τον Ατρόμητο Αντιρρίου με το ευρύ 6-0.

Για άλλον έναν αγώνα. Διοίκηση, προπονητής  και παίκτες καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στις προσπάθειες των παικτών μας  και να τους στηρίξουν σε έναν σημαντικό αγώνα της ομάδας μας.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.