Χωρίς να συναντήσει κάποια δυσκολία ο ΑΟ Σκουτεράς νίκησε με 3-0 τον Αχελώο Νεοχωρίου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας, και με δυο συνεχόμενες νίκες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς και θέλησε από την αρχή να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της , και τα κατάφερε με 3 γρήγορα γκολ να …καθαρίσει εύκολα το ματς.

Στο 22΄ο Τασούλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, και στο 32΄ο Αρμύρας Γ. πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΑΟ Σκουτεράς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κ. Καραγεώργος στο 39΄και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας από την στιγμή που ο Αχελώος Νεοχωρίου ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΑΟ Σκουτεράς είχε και 4 δοκάρια. Στο 26΄και 57΄ο Αρμύρας Γ., στο 62΄ο Αρμύρας Δ., και στο 42΄ο Καραγιώργος Κ.

Διαιτητής : Κακατσίδης

Βοηθοί : Κασβίκης, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης, Αντωνόπουλος Ι, ( 46΄ Σούτας) Κωστόπουλος Α (60΄Αντωνόπουλος Α)., Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης Β.Π., Τασούλης Κ., Καραγεώργος Α. (70΄ Γρίβας Χ.), Αρμύρας Ι., Καραγεώργος Κ (60΄ Σταμάτης Γ.), Αρμύρας Γ., Σκέβας (75 Γρίβας Η)

Αχελώος Νεοχωρίου (Γιώργος Ασπρογέρακας)

Ρόμπολας, Καραμήτσος, Τσικνιάς Ε., Πλακίδας, Κότσαλος, Τσικνιάς Α., Κατσούλας, Μάρρα, Κουτρούλιας, Ζωγράφος, Διονάτος