ΡΕΠΟΡΤΑΖ ; ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την φετινή περίοδο ο Παναγρινιακός νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου σε ματς που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης με γκολ για «όσκαρ» από τον Μήλιο.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

11΄’Εντονη διαμαρτυρία των γηπεδούχων σε χέρι του Μούστα, (μέσα στην περιοχή του Εθνικού )μετά από δυνατό σουτ του Μήλιου, με τον ρέφερι να δίνει συνέχεια στο ματς…..

15΄ΓΚΟΛ 1-0 Σκόρερ ο Μήλιος με δυνατό σουτ , μετά από μπαλιά του Βασιλογιάννη. Γκόλ για «όσκαρ» που πανηγυρίστηκε δεόντος από όλη την ομάδα του Παναγρινιακού. Ο Μήλιος βρέθηκε στην περιοχή και αριστερά του Εθνικού και με  δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» του Χαξιλάρι

18΄Φάουλ του Τσουκαλά από τα δεξιά, κεφαλιά του Μπλάντζιου, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοντογιάννη

30΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ από τον Γκόλια η μπάλα ελάχιστα άουτ

33΄Θαυμάσια μπαλιά του Μήλιου προς τον Κούση, που από καλή θέση σουτάρει , και η μπάλα μετά από κόντρες καταλήγει κόρνερ

45+3 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Χαξιλάρι κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ!!

48΄Μακρινό σουτ του Λιβέρη, ο Κοντογιάννης μπλοκάρει την μπάλα

58΄Διαμαρτυρίες των παιχτών του Παναγρινιακού για πέναλτι μετά την ανατροπή του Βασιλογιάννη από τον Λέζι, με το ρέφερι να κάνει παρατηρήσεις στον πάγκο του Παναγρινιακού !!

65’ Δυνατό μακρινό σουτ από τον Μπλάντζιο ο Κοντογιάννης μπλοκάρει την μπάλα

75΄Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι , μετά από μαρκάρισμα του Παναγιωτόπουλου στον Δαβάκο.

82΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Ντούλια, η μπάλα μετά από κόντρες καταλήγει κόρνερ

Διαιτητής : Νίκου (Άρτας)

Βοηθοί Μπύρος (Ευρυτανίας), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος Π., Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Τσοπανάς (53΄λ.τρ. Φραγκούλης), Κούσης (89΄Παναγιωτόπουλος Κ) Τσάκνης, Μήλιος, Βασιλογιάννης (76΄ Ντούλιας)

Εθνικός Σκουλικάδου (Στάθης Καραμαλίκης)

Χαξιλάρι, Τσουκαλάς, Λέζι, Λιβέρης, Μούστα, Μπλάντζιος, Αγαλιώτης (46΄Πλέσσας), Τραγουδας (87΄Προκόπης),  Δαβακος, Καρδαρης (80΄Λίντσης), Μαρούδας (67΄Κακολύρης)