Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (4ος όμιλος) ο Παναγρινιακός γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Άρτας.

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις εκατέρωθεν οι γηπεδούχοι  προηγήθηκαν στο 16΄ όταν ο Μπότσαρης έκανε σέντρα στην περιοχή του Παναγρινιακού και ο Αλομπισάτ, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο σύλλογος του Αγρινίου διαμαρτύρεται έντονα στο ρέφερι της αναμέτρησης, για το γκολ που πέτυχε, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ώς οφσάιντ!! Στο 75΄με εκτέλεση φάουλ ο Γκόλιας βρίσκει τον Βασιλόγιαννη στην περιοχή της Αναγέννησης με τον επιθετικό του Παναγρινιακού με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο ρέφερι ακύρωσε ως οφσάιντ το καθαρό γκολ των παιχτών του Παναγρινιακού!!

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 80΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κόκκινη ο Σωτηρόπουλος με τον Παναγρινιακό να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, ενώ πέντε λεπτά αργότερα κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Μπότσαρης για την Αναγέννηση.

Αν και προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναγρινιακού για το γκολ της ισοφάρισης, εντούτοις δεν τα κατάφεραν και στο φινάλε της αναμέτρησης ο πορτιέρο των γηπεδούχων έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκόλια

Διαιτητής:  Χουλιάρας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Κέφης (Πρέβεζας/Λευκάδας) – Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) :

Μπακόλας, Μπόκος (61′ Κωστάκης), Τσελά, Μυσιούδης, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (86′ Τσιλιγιάννης), Μανιώτης, Παπαδόπουλος (61′ Δημητρέλος), Αναστασιάδης (70′ Σκανδάλης), Μπότσαρης

Παναγρινιακός (Ξανθόπουλος) :

Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Ντούλιας (46′ Βασιλογιαννης), Αγρογιάννης, Τσακνής (60′ Παναγιωτόπουλος Κ.), Μήλιος, Αλομπισάτ (46′ Κούσης)