Σε ένα δυνατό ματς από δυο ομάδες που αδικούνται να αγωνίζονται στην Γ΄κατηγορία της ΕΠΣΑ, Θύελλα Παραβόλας και ΑΟ Σκουτεράς μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 2-2 να θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα.

Στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΟ Σκουτεράς προηγήθηκε στο 5΄με γκολ του Σκέβα (0-1), σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με δυο γκολ σε διάστημα 3 λεπτών (65΄ με τον Γιαννακά, και στο 68΄με τον Αγκάλλιου) πήραν προβάδισμα στο σκορ. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 89΄ο Κωστόπουλος Δ, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έιχε σουτ στο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Ράπτη στο 75΄για την Θύελλα, και του Καραγιώργου Κ. στο 89΄ για τον ΑΟ Σκουτεράς.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Κασβίκης, Κεφαλής

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θυελλα Παραβόλας (Μόρις Τσίβιτς)

Συντίλας, Παναγιωτόπουλος (66΄Δρόσος), Γρομητσάρης, Καρόπουλος, Λιάρος Μ. (66΄Τσολάκης)., Ράπτης, Γιαννακάς, Αλ Γιουσέφ, Μαυραγάνης (66΄Αγκάλλιου), Σκιαδάς, Λιάρος Ι.

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης Α., Σαλαγιάννης, Κωστόπουλος Α., Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης, Τασούλης (90΄Σταμάτης), Καραγεώργος Δ., Αρμύρας Ι., Καραγιώργος Κ., Κωστής (68΄Αποστολόπουλος Δ), Σκέβας